
Vuosi vaihtuu
herkutellen
Kulunutta vanhaa vuotta ja tulevaa uutta vuotta on mukava juhlia ystävien seurassa hyvän ruoan parissa. Uudenvuodenaaton illallispöydän ruokalajit eivät ole yhtä perinteiset kuin jouluna vaan voit suunnitella tarjottavat oman mielesi mukaan. Tässä inspiraatioksi muutamia ehdotuksiamme. Katso myös ekologisen „sokeritinan“ ohje.

Sitrussalaattia, kardemummalastuja ja jäädytettyä jogurttia
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?