Juhlapyhät

Tälle sivulle olemme keränneet suuren joukon Dansukker herkkureseptejä eri juhlapyhien ja ruokasesonkien mukaan.

Runebergin päivä

Johan Ludvig Runeberg (1804–1877) on Suomen kansallisrunoilija, joka on sanoittanut Maamme-laulun.

Rakkaalle Ystävälle

Ystävänpäivänä on mukava tarjota kahvin kanssa jotain erityisen herkullista, joka myös näyttää hyvältä.

Laskiainen

Laskiaissunnuntaita ja laskiaistiistaita vietetään seitsemän viikkoa ennen pääsiäistä. Silloin on tapana mennä pulkkamäkeen, jonka jälkeen maistuu kuuma kaakao.

Pääsiäinen

Poimi näistä resepteistä herkulliset vinkit pääsiäispyhiksi. Maistuvaa pääsiäistä!

Vappu

Vappuna juodaan itse tehtyä, perinteistä simaa ja syödään munkkeja, tippaleipiä sekä muita vappuherkkuja. Hauskaa vappua!

Onnea äidille!

Toukokuun toisena sunnuntain vedetään lippu salkoon ja onnitellaan kaikkia äitejä.

Halloween

Trick or treat! Karkki vai kepponen!
Nyt on hyvä tilaisuus kutsua ystävät ja tuttavat kammottavan hauskaan juhlaan. Täältä löydät reseptejä onnistuneita kummitteluhetkiä varten.

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi.

Joulu

Tässä sinulle joulun makoisimmat Dansukker ohjeet. Anna makuja lahjaksi ja nauti niistä myös itse!

Uusivuosi

Kulunutta vanhaa vuotta ja tulevaa uutta vuotta on mukava juhlia ystävien seurassa hyvän ruoan parissa. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?