Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti

Raikkaat, ruokaisat salaatit ovat ihanaa tarjottavaa kesän juhlapöydässä. Valmista myös lounaaksi tai illanistujaisiin.

2–4 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl bulguria
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1–2 ruukkua rucolaa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
120 g parmankinkkua
300 g vesimelonia paloina
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
2–3 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl pinjansiemeniä

Kastike
1 ruukku basilikaa
¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl balsamietikkaa

Ohjeet

Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.

Kokoa salaattiainekset kulhoon tai tarjoiluvadille.

Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.

Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Valuta kastike salaatin joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?