Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti

Raikkaat, ruokaisat salaatit ovat ihanaa tarjottavaa kesän juhlapöydässä. Valmista myös lounaaksi tai illanistujaisiin.

2–4 annosta

20 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Ainekset

2 dl bulguria
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1–2 ruukkua rucolaa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
120 g parmankinkkua
300 g vesimelonia paloina

100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
2–3 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl pinjansiemeniä
Kastike
1 ruukku basilikaa
¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl balsamietikkaa

Ohjeet

Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.

Kokoa salaattiainekset kulhoon tai tarjoiluvadille.

Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.

Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Valuta kastike salaatin joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.