Parmankinkku-vuohenjuustosalaatti

Raikkaat, ruokaisat salaatit ovat ihanaa tarjottavaa kesän juhlapöydässä. Valmista myös lounaaksi tai illanistujaisiin.

2–4 annosta

20 minuuttia

Arviot (13 kpl)

Ainekset

2 dl bulguria
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1–2 ruukkua rucolaa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
120 g parmankinkkua
300 g vesimelonia paloina
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
2–3 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl pinjansiemeniä

Kastike
1 ruukku basilikaa
¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl balsamietikkaa

Ohjeet

Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.

Kokoa salaattiainekset kulhoon tai tarjoiluvadille.

Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.

Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Valuta kastike salaatin joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!