Ainekset
2 dl bulguria
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1–2 ruukkua rucolaa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
120 g parmankinkkua
300 g vesimelonia paloina
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
2–3 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl pinjansiemeniä
Kastike
1 ruukku basilikaa
¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl balsamietikkaa
Ohjeet
Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.
Kokoa salaattiainekset kulhoon tai tarjoiluvadille.
Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.
Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Valuta kastike salaatin joukkoon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!