Ainekset
2 dl bulguria
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1–2 ruukkua rucolaa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
120 g parmankinkkua
300 g vesimelonia paloina
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja puolitettuina
2–3 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl pinjansiemeniä
Kastike
1 ruukku basilikaa
¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl balsamietikkaa
Ohjeet
Keitä bulgur kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä.
Kokoa salaattiainekset kulhoon tai tarjoiluvadille.
Laita pinjansiemenet kuumalle pannulle ja paahda pinta kauniin väriseksi. Ripottele salaatin joukkoon.
Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi. Valuta kastike salaatin joukkoon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!