Paahdetut muscovadomantelit

Pikkunaposteltavat, joihin tulee himo! Muscovado antaa manteleille herkullisen lakritsisen vivahteen.

15 minuuttia

Arviot (234 kpl)

Ainekset

200 g kuorimattomia manteleita
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl (15 ml) vettä
sormisuolaa

Ohjeet

1. Pane mantelit, sokerit ja vesi kattilaan. Kuumenna täydellä teholla ja sekoita huolellisesti. Kun seos alkaa kuplia alenna lämpö ja lisää ripaus sormisuolaa. Sekoita huolellisesti kunnes sokeri on kokonaan sulanut. Säätele lämpöä niin että sokeri ei pala pohjaan.

2. Kaada mantelit leivinpaperille. Ripottele pinnalle vielä sormisuolaa. Anna jäähtyä ja murra mantelit irti toisistaan.

Katso video!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.