Ainekset
Pohja
100 g voita
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl kermaa tai vettä
Täyte
4–6 rkl punaista pestoa
200 g ilmakuivattua kinkkua
2–3 valkosipulinkynttä
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja TAI
4 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta
ripaus suolaa
Ohjeet
Nypi voi, vehnäjauhot, suola ja fariinisokeri ryynimäiseksi seokseksi. Lisää kerma tai vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina annosvuokien pohjalle ja reunoille ja esipaista 225 asteessa uunissa 5–10 minuuttia.
Levitä piiraiden pohjille punaista pestoa.
Paloittele ilmakuivattua kinkkua piiraspohjien päälle.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja ripottele piiraiden päälle.
Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit tai käytä aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina. Lisää ne piiraiden päälle.
Sekoita kuohukerma, kananmunat ja juustoraaste keskenään. Lisää joukkoon ripaus suolaa.
Sekoita ja jaa seos piiraiden päälle.
Kypsennä 200 asteessa vielä 20–30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja hyytynyt.
Tarjoa mielellään lämpimänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!