Viikunahillo

Viikunahillo tuoreista viikunoista inkiväärillä maustettuna sopii vaikkapa juustotarjottimelle.

2 pienehköä purkillista

30 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Ainekset

500 g lohkottuja tuoreita viikunoita
1 dl vettä
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
ripaus kanelia
250 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Huuhtele viikunat ja leikkaa pieniksi lohkoiksi tai kuutioiksi. Laita ne kattilaan yhdessä veden ja inkiväärin sekä kanelin kanssa. Kiehauta.

Lisää hillosokeri vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Tarjoa esimerkiksi juustotarjottimen seurana.

Vinkki!
Voit maustaa hilloa aavistuksella sitruskuoriraastetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.