Viikunahillo

Viikunahillo tuoreista viikunoista inkiväärillä maustettuna sopii vaikkapa juustotarjottimelle.

2 pienehköä purkillista

30 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Ainekset

500 g lohkottuja tuoreita viikunoita
1 dl vettä
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
ripaus kanelia
250 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Huuhtele viikunat ja leikkaa pieniksi lohkoiksi tai kuutioiksi. Laita ne kattilaan yhdessä veden ja inkiväärin sekä kanelin kanssa. Kiehauta.

Lisää hillosokeri vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Tarjoa esimerkiksi juustotarjottimen seurana.

Vinkki!
Voit maustaa hilloa aavistuksella sitruskuoriraastetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.