Crème brûlée ilman uunia

Tee helppo ja nopea jälkiruoka juhliin! Herkullinen crème brûlée ilman uunia sisältää samettista kermavanukasta ja passiohedelmää. Tässä yhdistyy kaksi klassikkojälkkäriä: pannacotta ja crème brûlée.

4 annosta

PT25M

n. 30 min. + yht. 3 t jäähdyttämiseen

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Passiohyytelö

1 dl passiohedelmämehua (n. 8 hedelmää)

1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Crème brûlée

4 dl kuohukermaa

3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

2 tl Dansukker Vaniljasokeria

2 keltuaista

Koristeluun

Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

1. Purista passiohedelmien siemenistä mehu tiheän siivilän läpi. Kaada mehu sekä hyytelösokeri Multi kattilaan, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Annostele liemi pikkuvuokiin ja jäähdytä tunti jääkaapissa.

2. Laita crème brûléen ainekset kattilaan. Anna kiehua 3 minuuttia koko ajan käsivispilällä sekoittaen. Kuumenna ja anna seoksen jäähtyä pari minuuttia ja kaada se sitten passiohyytelön päälle. Pane vuoat jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.

3. Ennen tarjoilua: Ripottele ruokokidesokeri vanukkaiden pinnalle ja ruskista sokeri pienellä kaasupolttimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.