Crème brûlée ilman uunia

Tee helppo ja nopea jälkiruoka juhliin! Herkullinen crème brûlée ilman uunia sisältää samettista kermavanukasta ja passiohedelmää. Tässä yhdistyy kaksi klassikkojälkkäriä: pannacotta ja crème brûlée.

4 annosta

n. 30 min. + yht. 3 t jäähdyttämiseen

Arviot (16 kpl)

Ainekset

Passiohyytelö

1 dl passiohedelmämehua (n. 8 hedelmää)

1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Crème brûlée

4 dl kuohukermaa

3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

2 tl Dansukker Vaniljasokeria

2 keltuaista

Koristeluun

Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

1. Purista passiohedelmien siemenistä mehu tiheän siivilän läpi. Kaada mehu sekä hyytelösokeri Multi kattilaan, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Annostele liemi pikkuvuokiin ja jäähdytä tunti jääkaapissa.

2. Laita crème brûléen ainekset kattilaan. Anna kiehua 3 minuuttia koko ajan käsivispilällä sekoittaen. Kuumenna ja anna seoksen jäähtyä pari minuuttia ja kaada se sitten passiohyytelön päälle. Pane vuoat jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.

3. Ennen tarjoilua: Ripottele ruokokidesokeri vanukkaiden pinnalle ja ruskista sokeri pienellä kaasupolttimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.