Crème brûlée ilman uunia - Dansukker

Crème brûlée ilman uunia

4 annosta n. 30 min. + yht. 3 t jäähdyttämiseen
Tee helppo ja nopea jälkiruoka juhliin! Herkullinen crème brûlée ilman uunia sisältää samettista kermavanukasta ja passiohedelmää. Tässä yhdistyy kaksi klassikkojälkkäriä: pannacotta ja crème brûlée.
Crème brûlée ilman uunia
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

    Passiohyytelö

    • 1 dl passiohedelmämehua (n. 8 hedelmää)
    • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

    Crème brûlée

    • 4 dl kuohukermaa
    • 3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
    • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
    • 2 keltuaista

    Koristeluun

    • Dansukker Ruokokidesokeria

    1. Purista passiohedelmien siemenistä mehu tiheän siivilän läpi. Kaada mehu sekä hyytelösokeri Multi kattilaan, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Annostele liemi pikkuvuokiin ja jäähdytä tunti jääkaapissa.

    2. Laita crème brûléen ainekset kattilaan. Anna kiehua 3 minuuttia koko ajan käsivispilällä sekoittaen. Kuumenna ja anna seoksen jäähtyä pari minuuttia ja kaada se sitten passiohyytelön päälle. Pane vuoat jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.

    3. Ennen tarjoilua: Ripottele ruokokidesokeri vanukkaiden pinnalle ja ruskista sokeri pienellä kaasupolttimella.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker

    ;