Ainekset
Passiohyytelö
1 dl passiohedelmämehua (n. 8 hedelmää)
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Crème brûlée
4 dl kuohukermaa
3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 keltuaista
Koristeluun
Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
1. Purista passiohedelmien siemenistä mehu tiheän siivilän läpi. Kaada mehu sekä hyytelösokeri Multi kattilaan, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Annostele liemi pikkuvuokiin ja jäähdytä tunti jääkaapissa.
2. Laita crème brûléen ainekset kattilaan. Anna kiehua 3 minuuttia koko ajan käsivispilällä sekoittaen. Kuumenna ja anna seoksen jäähtyä pari minuuttia ja kaada se sitten passiohyytelön päälle. Pane vuoat jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.
3. Ennen tarjoilua: Ripottele ruokokidesokeri vanukkaiden pinnalle ja ruskista sokeri pienellä kaasupolttimella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.