Crème brûlée ilman uunia

Tee helppo ja nopea jälkiruoka juhliin! Herkullinen crème brûlée ilman uunia sisältää samettista kermavanukasta ja passiohedelmää. Tässä yhdistyy kaksi klassikkojälkkäriä: pannacotta ja crème brûlée.

4 annosta

PT25M

n. 30 min. + yht. 3 t jäähdyttämiseen

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Passiohyytelö

1 dl passiohedelmämehua (n. 8 hedelmää)

1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Crème brûlée

4 dl kuohukermaa

3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

2 tl Dansukker Vaniljasokeria

2 keltuaista

Koristeluun

Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

1. Purista passiohedelmien siemenistä mehu tiheän siivilän läpi. Kaada mehu sekä hyytelösokeri Multi kattilaan, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Annostele liemi pikkuvuokiin ja jäähdytä tunti jääkaapissa.

2. Laita crème brûléen ainekset kattilaan. Anna kiehua 3 minuuttia koko ajan käsivispilällä sekoittaen. Kuumenna ja anna seoksen jäähtyä pari minuuttia ja kaada se sitten passiohyytelön päälle. Pane vuoat jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.

3. Ennen tarjoilua: Ripottele ruokokidesokeri vanukkaiden pinnalle ja ruskista sokeri pienellä kaasupolttimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!