Ainekset
4 lampaan ulkofileetä
4 kokonaista valkosipulinkynttä
voita tai muuta paistorasvaa
1 rkl soijakastiketta
rouhittua mustapippuria
rosmariinia
Kastike
3 dl punaviiniä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl soijakastiketta
½ rkl balsamietikkaa
1 rkl voita
rouhittua mustapippuria
rosmariinia
Sokeriomenat
4 hapahkoa omenaa
25 g voita
1 dl Dansukker Tummaa muscovadosokeria
puolen sitruunan mehu tai ½ dl valkoviiniä
Ohjeet
Tee ensin omenalisäke. Poista omenista siemenkota ja kuoret. Lohko omenat pannulle ja paista ne voissa ja lisää muut ainekset. Hauduta kunnes omenat tulevat läpikuultaviksi.
Kuumenna uuni 150-asteiseksi. Ruskista huoneenlämpöiset fileet valkosipulin kanssa voissa kuumassa pannussa. Mausta soijalla, mustapippurilla ja rosmariinilla. Kääri fileet folioon ja pane paketti uuniin odottamaan.
Kaada pannulle, jossa liha ruskistettiin, kastikkeen ainekset ja anna kiehua kymmenisen minuuttia. Tarjoa omenalohkojen ja perunoiden tai keitettyjen kasvisten kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!