Punaviinilammas ja sokeriomenat

Lampaan ulkofileet tarjotaan punaviinikastikkeen ja omenalisäkkeen kera.

30 minuuttia

Arviot (14 kpl)

Ainekset

4 lampaan ulkofileetä
4 kokonaista valkosipulinkynttä
voita tai muuta paistorasvaa
1 rkl soijakastiketta
rouhittua mustapippuria
rosmariinia
Kastike
3 dl punaviiniä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl soijakastiketta
½ rkl balsamietikkaa
1 rkl voita
rouhittua mustapippuria
rosmariinia
Sokeriomenat
4 hapahkoa omenaa
25 g voita
1 dl Dansukker Tummaa muscovadosokeria
puolen sitruunan mehu tai ½ dl valkoviiniä

Ohjeet

Tee ensin omenalisäke. Poista omenista siemenkota ja kuoret. Lohko omenat pannulle ja paista ne voissa ja lisää muut ainekset. Hauduta kunnes omenat tulevat läpikuultaviksi.

Kuumenna uuni 150-asteiseksi. Ruskista huoneenlämpöiset fileet valkosipulin kanssa voissa kuumassa pannussa. Mausta soijalla, mustapippurilla ja rosmariinilla. Kääri fileet folioon ja pane paketti uuniin odottamaan.

Kaada pannulle, jossa liha ruskistettiin, kastikkeen ainekset ja anna kiehua kymmenisen minuuttia. Tarjoa omenalohkojen ja perunoiden tai keitettyjen kasvisten kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!