Dansukkerin maailma

Dansukker on sinulle, joka rakastat kotona tehtyä, leivottua ja säilöttyä. Tutun Taloussokerin, Sirkku- ja Pulmu -palasokereiden ja Tumman Siirapin kaltaisten klassikoiden lisäksi valikoimassamme on käteviä erikoistuotteita, kuten Hillosokeri ja Glukoosisiirappi ja herkullisia maun antajia, kuten Tumma Muscovado ruokosokeri ja aidolla vaniljalla maustettu Vaniljasokeri.

Perinteikäs tavaramerkki

Dansukker on sokerituotteiden johtava tavaramerkki Pohjoismaissa ja Baltiassa. Se on tavaramerkki, joka edustaa laatua, käsityötä ja nautintoa ja jolla on pitkä ja ylväs historia.

Sokerijuurikastuotanto alkoi levitä Tanskassa ja Ruotsissa 1850-luvulla ja tuolloin sai alkunsa myös Dansukker. De Danske Sukkerfabriker perustettiin vuonna 1872.

Suomessa Dansukker-tuotteita valmistaa, myy ja markkinoi v. 1918 perustettu Suomen Sokeri Oy, joka on nykyään osa Dansukker-tuotemerkin omistavaa Nordzucker-konsernia.

Suuri osa Suomessa myytävistä Dansukker sokeri- ja siirappituotteista valmistetaan Suomen Sokeri Oy:n Porkkalan sokeripuhdistamossa Kirkkonummella. Tuotteiden tärkeä raaka-aine on kotimainen juurikassokeri, joka tuotetaan Sucros Oy:n Säkylän tehtaalla.

Autamme sinua onnistumaan keittiössä

Siinä on jotain erityistä, kun voi tarjota vierailleen kotona leivottua kakkua tai nauttia aamupuurosta itsetehdyn marjahillon kera.  Haluamme, että yhä useammat löytävät leipomisen, kokkaamisen ja säilönnän ilon ja siksi lisäämme jatkuvasti kotisivuillemme uusia ohjeita ja inspiraatioita.

Tuotteita kaikkiin tilanteisiin

Dansukkerin valikoimasta löydät sokeri- ja siirappituotteita joka lähtöön. 100 % kotimaisen Taloussokerin, Sirkku- ja Pulmu -palasokereiden ja Tumman Siirapin kaltaisten klassikoiden lisäksi valikoimassamme on käteviä erikoistuotteita, kuten Hillosokeri ja Glukoosisiirappi ja herkullisia maun antajia, kuten Tumma Muscovado ruokosokeri ja aidolla vaniljalla maustettu Vaniljasokeri. Lisätietoa yksittäisistä tuotteista löydät kohdasta tuotteet.

Puhdasta makeutta
Muihin makeuttajiin verrattuna sokerilla on puhdas ja selkeä makeus ilman sivumakuja: siksi sokeri sopii niin moniin tarkoituksiin.

Erityisiin käyttökohteisiin
Hillosokeri, Hyytelösokeri ja Leipäsiirappi ovat esimerkkejä erikoistuotteistamme, jotka on kehitetty tiettyyn käyttötarkoitukseen ja joiden toimivuuteen voit luottaa.

Kiehtovia makumaailmoja
Tummilla sokerituotteillamme, kuten Muscovadosokerilla ja Fariinisokerilla, voit antaa ruoille ja leivonnaisille uusia makuvivahteita. Tummat sokerit ja siirapit.

Luomu- ja Reilun kaupan tuotteet
Valikoimassamme on tarjolla useita luomu- ja Reilun kaupan tuotteita. Ne on helppo tunnistaa pakkausmerkinnöistä.

Vähäsokerisemmat vaihtoehdot
Minihillosokeri on uudenlainen hillosokeri. Sen avulla voit tehdä kotimaisista marjoista ja omenoista hilloa, joka sisältää 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin hillot yleensä. Lue lisää Minihillosokerista.