Ainekset
Vaahdotettu vadelmapannacotta
100 g kotimaisia pakastevadelmia
2 dl kuohukermaa
2/3 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Vaahdotettu suklaapannacotta
40 g tummaa suklaata
40 g maitosuklaata
3 dl kuohukermaa
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Brownie
100 g tummaa suklaata
200 g voita
1 1/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3/4 dl Dansukker Taloussokeria
3/4 dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
Kinuskikastike
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 1/2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
15 g voita
1 dl kuohukermaa
Koristeluun
koristerakeita
tuoreita vadelmia
Ohjeet
Tee pannacotat edellisenä päivänä. Kiehauta vadelmat ja puserra siivilän läpi. Ota mehu talteen. Keitä kermaa ja hyytelösokeri Multia 3 minuuttia. Lisää mehu ja keitä vielä 2 minuuttia. Kaada seos kulhoon, peitä kelmulla ja pane jääkaappiin.
Rouhi suklaat. Kiehauta kerma ja nosta kattila liedeltä. Sekoita joukkoon suklaarouhe. Kun suklaa on sulanut, lisää kattilaan hyytelösokeri Multi. Kiehauta ja anna kiehua puoli minuuttia. Kaada seos kulhoon, peitä kelmulla ja pane jääkaappiin.
Tee brownietaikina. Kuumenna uuni 175 °C:een. Rouhi suklaa. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon suklaarouhe. Lisää sokerit, kaakaojauhe ja suola, sekoita. Vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (10x15 cm). Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Brownie saa jäädä sisältä tahmeaksi. Anna jäähtyä kunnolla ennen paloittelua.
Tee kinuskikastike. Sekoita sokeri, siirappi ja voi paksupohjaisessa kattilassa. Anna kiehua noin kaksi minuuttia, kunnes kastike hieman paksunee. Kaada kerma vähitellen joukkoon ja anna kiehua noin neljä minuuttia. Anna jäähtyä, kunnes voit pursottaa kastiketta.
Kokoa jälkiruoka. Vaahdota kumpikin pannacotta ja lusikoi pursotuspusseihin. Pursota pannacotat kuudelle lautaselle. Vinkki! Pursota vadelmapannacotta tähtityllalla ja suklaapannacotta pyöreäsuisella tyllalla.
Leikkaa brownie pieniksi paloiksi ja jaa lautasille. Kaada kinuskikastike pursotinpussiin, jossa on pieniaukkoinen tylla. Pursota pieniä kekoja lautasille. Koristele vadelmilla ja koristerakeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.