Hillot
ja Mehut
Herkulliset hillot, hyytelöt ja mehut on helppo keittää itse. Sokeri säilöö marjat luonnollisesti ja auttaa säilyttämään niiden värin, maun ja C-vitamiinin, myös pakastettaessa. Nautitaan kesän sadosta ja kerätään #MarjatTalteen.
Helppoa ja yksinkertaista
Hillojen ja marmeladien keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty.
Tervetuloa Hillo-Infoon!
Sokerilla on monta tärkeää tehtävää hilloissa. Sen avulla hillot säilyvät pidempään, sillä sokeri sitoo marjojen vettä, jota hilloja pilaavat homeet tarvitsisivat kasvuunsa.
Tee itse mehua!
Kun valmistat mehun itse, tiedät, mitä se sisältää. Ei tarpeettomia lisäaineita, vain puhtaita ja tuoreita marjoja ja hedelmiä.
Nauti kotitekoisesta hillosta
Hilloa voi nauttia monessa muodossa. Käytä hilloa kääretortun täytteenä, tarjoa perinteisen pannukakun kanssa tai maistele yhdessä leivän ja juustojen kera.
Marjojen pakastaminen
Sokerilla pakastat kesän herkut luonnollisesti. Sokeri auttaa säilyttämään marjojen aidon maun ja värin pidempään ja suojaa myös C-vitamiinia.
Dansukker-sokerit säilöntään
Herkullisia hilloja, mehuja ja säilykkeitä on helppo valmistaa Dansukker sokereilla.
Etikettiautomaatti
Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!