Hillot
ja Mehut

Herkulliset hillot, hyytelöt ja mehut on helppo keittää itse. Sokeri säilöö marjat luonnollisesti ja auttaa säilyttämään niiden värin, maun ja C-vitamiinin, myös pakastettaessa. Nautitaan kesän sadosta ja kerätään #MarjatTalteen.

Helppoa ja yksinkertaista

Hillojen ja marmeladien keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty.

Tervetuloa Hillo-Infoon!

Sokerilla on monta tärkeää tehtävää hilloissa. Sen avulla hillot säilyvät pidempään, sillä sokeri sitoo marjojen vettä, jota hilloja pilaavat homeet tarvitsisivat kasvuunsa.

Herkullisia reseptejä

Helpot ja hauskat kesähillot!

Tee itse mehua!

Kun valmistat mehun itse, tiedät, mitä se sisältää. Ei tarpeettomia lisäaineita, vain puhtaita ja tuoreita marjoja ja hedelmiä.

Nauti kotitekoisesta hillosta

Hilloa voi nauttia monessa muodossa. Käytä hilloa kääretortun täytteenä, tarjoa perinteisen pannukakun kanssa tai maistele yhdessä leivän ja juustojen kera.

Marjojen pakastaminen

Sokerilla pakastat kesän herkut luonnollisesti. Sokeri auttaa säilyttämään marjojen aidon maun ja värin pidempään ja suojaa myös C-vitamiinia.

Dansukker-sokerit säilöntään

Herkullisia hilloja, mehuja ja säilykkeitä on helppo valmistaa Dansukker sokereilla.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.