Suppilovahverokeitto

Suppilovahveroita voi kerätä pitkälle syksyyn saakka ja niistä tehty keitto on klassikko.

4–5 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (256 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

50 g voita tai margariinia
1 sipuli silputtuna
2 tl Dansukker Taloussokeria
1 l suppilovahveroita (hienonna halutessasi)
1/2 dl vehnäjauhoja
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl kuohukermaa
mustapippuria
(ruohosipulia tai persiljaa)

Ohjeet

Sulata voi kattilassa. Kuullota sipulia hetki. Lisää joukkoon sokeri ja suppilovahverot. Kääntele hetken aikaa, kunnes sienet pehmenevät ja menevät kasaan. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kääntele sienten joukkoon. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio sekä kerma. Hämmennä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Ripottele pinnalle halutessasi ruohosipuli- tai persiljasilppua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.