Ainekset
50 g voita tai margariinia
1 sipuli silputtuna
2 tl Dansukker Taloussokeria
1 l suppilovahveroita (hienonna halutessasi)
1/2 dl vehnäjauhoja
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl kuohukermaa
mustapippuria
(ruohosipulia tai persiljaa)
Ohjeet
Sulata voi kattilassa. Kuullota sipulia hetki. Lisää joukkoon sokeri ja suppilovahverot. Kääntele hetken aikaa, kunnes sienet pehmenevät ja menevät kasaan. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kääntele sienten joukkoon. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio sekä kerma. Hämmennä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Ripottele pinnalle halutessasi ruohosipuli- tai persiljasilppua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!