Käydään
pöytään

Herkkua on siinä monenlaista... Jouluna syödään pitkään ja hartaasti. Perinteisten jouluruokien lisäksi on mukava kokeilla myös uudenlaisia makuja. Nautinnollista jouluateriaa!

Suutarinlohi

Smetanasilli

Waldorfinsalaatti

Granaattiomenalohi

Fariini-sinappikuorrutus kinkulle tai porsaan uunifileelle

Luumutäytteinen kalkkunanrinta

Imelletty perunalaatikko

Mausteinen vadelmahyytelö

Jouluinen punasipulimarmeladi

Bataattisoselaatikko

Punajuurilaatikko

Maksapatee

Fariini-sinappikastike graavi- tai kylmäsavulohelle

Marinoitua kalkkunanfileetä ja ruusukaalia

Jalo joulusinappi

Muita joulupöydän reseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?