Käydään
pöytään

Herkkua on siinä monenlaista... Jouluna syödään pitkään ja hartaasti. Perinteisten jouluruokien lisäksi on mukava kokeilla myös uudenlaisia makuja. Nautinnollista jouluateriaa!

Joulusalaatti

Suutarinlohi

Smetanasilli

Granaattiomenalohi

Fariini-sinappikuorrutus kinkulle tai porsaan uunifileelle

Luumutäytteinen kalkkunanrinta

Imelletty perunalaatikko

Mausteinen vadelmahyytelö

Jouluinen punasipulimarmeladi

Bataattisoselaatikko

Punajuurilaatikko

Maksapatee

Fariini-sinappikastike graavi- tai kylmäsavulohelle

Marinoitua kalkkunanfileetä ja ruusukaalia

Jalo joulusinappi

Muita joulupöydän reseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.