Ainekset
1 rkl öljyä
½ punainen chilipaprika
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 punainen paprika
250 g Härkistä
1 rkl tacomaustetta tai maun mukaan
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
400 g tomaattimurskaa
(tarvittaessa hieman vettä)
Lisäksi
pehmeitä tortilloja
salaattia
4 tomaattia tai miniluumutomaatteja
½ kurkku
200 g ranskankermaa tai smetanaa
Ohjeet
Kuumenna öljy pannulla. Lisää hienonnettu chilipaprika ja valkosipulinkynnet sekä viipaloitu sipuli. Kääntele hetki. Lisää viipaloitu paprika, härkis, tacomauste ja siirappi. Kääntele hetki ja lisää tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä, mikäli kastike tuntuu liian paksulta.
Paloittele kasvikset ja laita tarjoiluvadille. Laita ranskankerma tai smetana kulhoon ja tarjoa härkiskastikkeen ja kasvisten kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?