Ainekset
1 rkl öljyä
½ punainen chilipaprika
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 punainen paprika
250 g Härkistä
1 rkl tacomaustetta tai maun mukaan
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
400 g tomaattimurskaa
(tarvittaessa hieman vettä)
Lisäksi
pehmeitä tortilloja
salaattia
4 tomaattia tai miniluumutomaatteja
½ kurkku
200 g ranskankermaa tai smetanaa
Ohjeet
Kuumenna öljy pannulla. Lisää hienonnettu chilipaprika ja valkosipulinkynnet sekä viipaloitu sipuli. Kääntele hetki. Lisää viipaloitu paprika, härkis, tacomauste ja siirappi. Kääntele hetki ja lisää tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman vettä, mikäli kastike tuntuu liian paksulta.
Paloittele kasvikset ja laita tarjoiluvadille. Laita ranskankerma tai smetana kulhoon ja tarjoa härkiskastikkeen ja kasvisten kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.