Inspiroidu!
Tälle sivulle olemme keränneet reseptejä, ideoita, vinkkejä ja tarjoiluehdotuksia teemoittain ja ruokasesonkien mukaan. Makeita ja suolaisia reseptejä on laidasta laitaan: ajankohtaisista juhlista kuumiin juomiin, kotihilloista suklaaherkkuihin sekä ruokalahjoista kuppikakkuihin.
Leivonta
Vasta leivotun tuoksu tulvii keittiöstä – jotain hyvää on luvassa! Täältä löydät ohjeet suussa sulaviin kakkuihin, torttuihin, pikkuleipiin, pulliin ja muihin leivonnaisiin.
Kesä
Kesällä grillataan ja nautitaan auringon kypsyttämistä marjoista suussa sulavissa leivonnaisissa, jälkiruoissa ja juomissa.
Juhlapyhät
Tälle sivulle olemme keränneet suuren joukon Dansukker herkkureseptejä eri juhlapyhien ja ruokasesonkien mukaan.
Jälkiruoat
Jälkiruoka on joko aterian juhlallinen huipentuma tai ateriahetken miellyttävä päätös. Täältä löydät sopivat jälkiruoat arkeen ja juhlaan.
Hillot ja Mehut
Herkulliset hillot, hyytelöt ja mehut on helppo keittää itse. Sokeri säilöö marjat luonnollisesti ja auttaa säilyttämään niiden värin, maun ja C-vitamiinin, myös pakastettaessa. Nautitaan kesän sadosta ja kerätään #MarjatTalteen.
Etikettiautomaatti
Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.
Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?