Inspiroidu!

Sitrushedelmien aika

Kuinka ihanalta maistuukaan kotitekoinen marmeladi aamiaispaahtoleivän päällä tai vaikkapa kakun täytteenä! Tee kauden sitrushedelmistä herkullista marmeladia tai hilloa. Hillosokerin ja Hillo-marmeladisokerin avulla se on helppoa ja nopeaa. Monikäyttöiset sitrukset antavat myös pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin ja juomiin.

Hurmaa itse leivotulla!

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku?

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas.

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara ja arkipäivän piristys.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse alla olevilla resepteillä.

Aina on jälkiruoka-aika

Jälkiruoka kruunaa aterian niin arkena kuin pyhänä. Pieni makea herkku aterian päätteeksi jättää hyvän maun kielelle ja mielelle. Dansukker sokereilla ja siirapeilla teet helposti hyvää ja herkullista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin. Se voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa.

Vaalea Luomusiirappi – maista ja ihastu!

Luomuruokosokerista valmistettu Dansukker Vaalea Luomusiirappi on maultaan pehmeän karamellimainen.

Iltapäivätee

Englantilainen kello viiden tee on yli 300 vuotta vanha perinne. Kuningatar Katariina Braganzalainen Portugalista toi mukanaan tavan nauttia iltapäiväteetä (Afternoon tea) 1600-luvun puolivälin jälkeen.

Ihanaa suklaata

Mmm! Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Hilloa pakastemarjoista!

Tiesitkö, että pakastemarjoista on helppo tehdä hilloa. Se syntyy kätevästi jopa mikrossa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.