Ainekset
Pohja
25 g tuorehiivaa
1 1/2 dl haaleaa vettä
¼ dl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3–4 dl vehnäjauhoja/durumvehnäjauhoja
¼ tl suolaa
Täyte
400 g chèvre-vuohenjuustoa
400 g ricottajuustoa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2–3 päärynää
4 tuoretta viikunaa
1 dl hasselpähkinöitä
Pinnalle
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pane pizzan paistamista varten uunipelti ylösalaisin uuniin.
2. Murenna hiiva kulhoon ja sekoita vesi, öljy, siirappi ja suola joukkoon. Alusta jauhoja joukkoon vähitellen, kunnes saat kimmoisan taikinan. Anna kohota noin 30 minuuttia.
3. Leikkaa vuohenjuusto paloiksi ja sekoita joukkoon ricotta ja siirappi. Viipaloi päärynät ja leikkaa viikunat neljään osaan.
4. Jaa taikina kahteen osaan, ja kaulitse pohjat jauhoja apuna käyttäen. Jaa juustoseos pizzoille ja asettele päälle päärynäviipaleet, viikunalohkot ja pähkinät. Valuta päälle siirappia.
5. Paista pizzat yksitellen kuuman pellin päällä noin 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Voit paistaa vuohenjuustopizzan myös grillissä. Kuumenna pizzakivi grillissä, siirrä pizza pizzakivelle ja paista noin 15 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?