Ainekset
Pohja
25 g tuorehiivaa
1 1/2 dl haaleaa vettä
¼ dl oliiviöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3–4 dl vehnäjauhoja/durumvehnäjauhoja
¼ tl suolaa
Täyte
400 g chèvre-vuohenjuustoa
400 g ricottajuustoa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2–3 päärynää
4 tuoretta viikunaa
1 dl hasselpähkinöitä
Pinnalle
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pane pizzan paistamista varten uunipelti ylösalaisin uuniin.
2. Murenna hiiva kulhoon ja sekoita vesi, öljy, siirappi ja suola joukkoon. Alusta jauhoja joukkoon vähitellen, kunnes saat kimmoisan taikinan. Anna kohota noin 30 minuuttia.
3. Leikkaa vuohenjuusto paloiksi ja sekoita joukkoon ricotta ja siirappi. Viipaloi päärynät ja leikkaa viikunat neljään osaan.
4. Jaa taikina kahteen osaan, ja kaulitse pohjat jauhoja apuna käyttäen. Jaa juustoseos pizzoille ja asettele päälle päärynäviipaleet, viikunalohkot ja pähkinät. Valuta päälle siirappia.
5. Paista pizzat yksitellen kuuman pellin päällä noin 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Voit paistaa vuohenjuustopizzan myös grillissä. Kuumenna pizzakivi grillissä, siirrä pizza pizzakivelle ja paista noin 15 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.