Suklaafondant

Tarjoa lämpimän suklaafondantin seuraksi karpaloita tai muita marjoja ja vaniljalla tai kanelilla maustettua kermavaahtoa.

noin 8 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g voita tai margariinia
150 g tummaa suklaata
2 munaa
2 munankeltuaista
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl vehnäjauhoja
½ tl inkivääriä jauheena

Annosvuokiin
2 rkl voita
½–1 dl Dansukker Tomusokeria

Koristeluun
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sulata voi kattilassa ja nosta se pois liedeltä. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja hämmennä, kunnes suklaa on sulanut.

Vaahdota munat, munankeltuaiset ja sokerit keskenään. Lisää vehnäjauhot ja inkivääri. Sekoita joukkoon suklaa-voiseos.

Voitele (metalliset) vuoat voilla ja jauhota kevyesti tomusokerilla. Jaa taikina vuokiin ja kypsennä 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia riippuen halutusta kypsyydestä. Suklaafondant tarjotaan yleensä hieman valuvana. Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele tomusokerilla.

Vinkki!
Tarjoa seuraksi karpaloita tai muita marjoja ja vaniljalla tai kanelilla maustettua kermavaahtoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?