Suklaafondant

Tarjoa lämpimän suklaafondantin seuraksi karpaloita tai muita marjoja ja vaniljalla tai kanelilla maustettua kermavaahtoa.

noin 8 kpl

30 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
150 g tummaa suklaata
2 munaa
2 munankeltuaista
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl vehnäjauhoja
½ tl inkivääriä jauheena

Annosvuokiin
2 rkl voita
½–1 dl Dansukker Tomusokeria

Koristeluun
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sulata voi kattilassa ja nosta se pois liedeltä. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja hämmennä, kunnes suklaa on sulanut.

Vaahdota munat, munankeltuaiset ja sokerit keskenään. Lisää vehnäjauhot ja inkivääri. Sekoita joukkoon suklaa-voiseos.

Voitele (metalliset) vuoat voilla ja jauhota kevyesti tomusokerilla. Jaa taikina vuokiin ja kypsennä 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia riippuen halutusta kypsyydestä. Suklaafondant tarjotaan yleensä hieman valuvana. Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele tomusokerilla.

Vinkki!
Tarjoa seuraksi karpaloita tai muita marjoja ja vaniljalla tai kanelilla maustettua kermavaahtoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.