Luomusokeria
Pohjolasta

Lokakuussa 2020 toimme kauppoihin kaksi monipuolista uutuutta.

Dansukker Luomutomusokeri ja Dansukker Luomufariinisokeri on valmistettu luomujuurikassokerista, joka on tuotettu Tanskassa ja Ruotsissa luomuviljellyistä sokerijuurikkaista.

Dansukker Luomutomusokeri on valkoista hienoksi jauhettua tomusokeria, joka sopii perinteisen Dansukker Tomusokerin tapaan leivontaan, kuorrutuksiin, täytteisiin ja koristeluun. Luomutomusokeri sisältää 2 % luomuperunatärkkelystä, joka estää tomusokerin paakkuuntumisen. 

Dansukker Luomufariinisokeri on aromikas, kostea, kullanruskea sokeri. Se sisältää luomujuurikassokerin lisäksi luomuruokosokerisiirappia. Luomufariinisokerissa on hieman miedompi maku ja vaaleampi väri kuin perinteisessä fariinisokerissa. Dansukker Luomufariinisokeri sopii mm. leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin Dansukker Fariinisokerin tapaan. 

Myös Dansukker Luomusokeri on uudistunut.
Tammikuusta 2021 lähtien Dansukker Luomusokerin (1 kg) raaka-aine on myös tanskalainen ja ruotsalainen luomujuurikassokeri. Samalla pakkaus sai uuden raikkaan ilmeen.

6 / 6 tuotetta
Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?