Ihanat
joulumakeiset

Joulu on ihanaa aikaa kaikille kotitekoisista makeisista pitäville. Resepteistä löydät perinteisiä makeisia herkkusuille ja vaihtoehtoja nautiskelijoille. Itse tehdyt karamellit sopivat myös lahjaksi. Klikkaa tryffeliohjeisiin!

Suolakinuskinekut

Sitruuna-valkosuklaafudge

Viiden minuutin toffee

Täyteläinen suklaafudge

Piparminttufudge

Puolukkatoffee

Suklaa-lakritsifudge

Kinuskiset vaahtokarkit

Pähkinänekku

Kermatoffee

Choco peanut caramel

Rapeat suklaaherkut

Rouskuvat riisipallot

Suussasulavat minttusuklaat

Manteli-mansikkatoffee

Mokkapalatoffee

Marmeladimakeiset

Ranskalainen nougat pähkinöillä

Paahdetut muscovadomantelit

Lakritsitoffeet

Maustettu suklaatoffee

Fudge

Jouluiset suklaapallot

Suklaa-marjapalloset

Appelsiinitoffee

Valkosuklaa-karpalofudge

Turkinpippuritoffee

Kovat karamellit

Lumipallot

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Muita joulumakeisten reseptejä löydät täältä

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?