Ainekset
16 ruisnappia
5 keitettyä keskikokoista perunaa
1 pieni punasipuli silputtuna
200 g ranskankermaa
1 tl sinappia
1 dl tillisilppua
mustapippuria myllystä
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 dl silliä silputtuna
2 keitettyä munaa silputtuna
Koristeeksi
tilliä
Ohjeet
Asettele ruisnapit tarjoiluvadille.
Kuori perunat ja kuutioi ne pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi. Silppua punasipuli hienoksi. Sekoita ne kulhossa keskenään.
Sekoita ranskankerma, sinappi, tillisilppu, mustapippuri ja fariinisokeri. Lisää kastike perunoiden ja sipulin joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon sillisilppu. Tarkista maku.
Lusikoi täyte ruisnappien pinnalle. Ripottele annosten päälle silputtua, keitettyä munaa. Koristele tillillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!