Silli-perunasalaatti-ruisnapit

Pientä suolaista tarjottavaa: päällystä ruisnapit sillillä maustetulla perunasalaatilla.

16 suupalaa

PT10M

15 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

16 ruisnappia

5 keitettyä keskikokoista perunaa
1 pieni punasipuli silputtuna
200 g ranskankermaa
1 tl sinappia
1 dl tillisilppua
mustapippuria myllystä
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 dl silliä silputtuna
2 keitettyä munaa silputtuna

Koristeeksi
tilliä

Ohjeet

Asettele ruisnapit tarjoiluvadille.

Kuori perunat ja kuutioi ne pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi. Silppua punasipuli hienoksi. Sekoita ne kulhossa keskenään.

Sekoita ranskankerma, sinappi, tillisilppu, mustapippuri ja fariinisokeri. Lisää kastike perunoiden ja sipulin joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon sillisilppu. Tarkista maku.

Lusikoi täyte ruisnappien pinnalle. Ripottele annosten päälle silputtua, keitettyä munaa. Koristele tillillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?