Ainekset
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
1. Kuumenna 1/2 dl sokeria varrellisessa kasarissa puulastalla sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä, kun sokeri on saanut hieman väriä. Tasoita loput sokeripaakut tasaiseksi massaksi.
2. Kaada kuuma massa nopeasti kylmään veteen ja nosta "sokeritina" nopeasti reikäkauhalla vedestä pois.
3. Kaada kattila täyteen kuumaa vettä ja puhdista hetken kuluttua astianpesuharjalla.
Sokerikiteet tai lasimainen sokeri liukenee helposti suussa, mutta sokeri sulaa vasta yli 180 °C:ssa. Tinan sulamispiste on noin 230 °C. Voit myös valaa sokeria uutena vuonna. Käsittele sulanutta sokerimassaa yhtä varovaisesti kuin tinaa! Tämä "tina" on ekologista. Maistaakin sitä voi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!