Katkarapukupit

Vuodenvaihteen herkutteluun voit käyttää joululta ylijääneet lehtitaikinalevyt ja täyttää ne suolaisella täytteellä.

10 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (71 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g (5 kpl) lehtitaikinalevyjä
1 kananmuna
Täyte
300 g turkkilaista jogurttia
2 tl sitruunamehua
sitruuna- tai limepippuria
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1/2–3/4 dl tuoretta tilliä tai persiljaa
3 dl katkarapuja suolaliemessä
1 keitetty kananmuna

Ohjeet

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita ne vieretysten työlaudalle. Leikkaa taikinapyörällä tai veitsellä levyt kahteen yhtä suureen osaan ja laita ne metallisen muffinipellin nurjalle puolelle tai uunin kestävien nurinpäin aseteltujen kuppien päälle reunat alaspäin. Voitele munalla ja paista 15–20 minuuttia. Jäähdytä.

Kaada jogurtti kulhoon. Mausta sitruunamehulla, pippurilla ja fariinisokerilla. Hienonna tilli tai persilja, katkaravut ja kananmuna. Sekoita ne jogurtin joukkoon. Tarkista maku. Lusikoi jäähtyneiden kuppien täytteeksi. Koristele halutessasi tillillä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?