Muscovadoperunat

Tarjoa paistetut perunat sellaisenaan grilliruokien, pihvien, jauhelihamurekkeen tai makkaroiden kanssa tai lämpimänä salaattina.

6 annosta

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1 kg (varhais)perunoita
vettä, suolaa

Paistamiseen

25 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
suolaa, mustapippuria

(tuoretta rosmariinia)

Ohjeet

Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä aldente-kypsiksi. Valuta vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä puoli tuntia. Kuori ”vanhat” perunat, varhaisperunoita ei tarvitse kuoria.

Kuumenna rasva laakeassa paistinpannussa, lisää muscovadosokeri ja perunat pannuun. Paista perunoita miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoitellen kunnes ne näyttävät kauniin ruskeilta ja kiiltäviltä. Mausta suolalla, vastarouhitulla pippurilla ja halutessasi tuoreella rosmariinilla.

Tarjoa grilliruokien, pihvien, jauhelihamurekkeen tai makkaroiden kanssa.

Vinkki!
Tarjoa perunat lämpimänä salaattina: silppua kuumien perunoiden päälle kevätsipulia ja lehtipersiljaa. Viimeistele perunat esim. rouhealla fetamurulla, tomaattikuutioilla ja oliiveilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.