Savulohi-pitaleivät - Dansukker

Savulohi-pitaleivät

4 annosta 15 minuuttia
Savulohi-pitaleivät maistuvat lounaaksi tai illanistujaisissa. Helppo ja nopea valmistaa ilta- tai välipalaksi. Voit ottaa mukaan myös retkelle, kun paloittelet täyteainekset eväsrasiaan valmiiksi.
Savulohi-pitaleivät
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 pitaleipää, rieskaa tai tortillaa
  • 10 cm pala kurkkua
  • 2 dl pakasteherneitä sulatettuna
  • 200 g lämminsavulohta
  • 5 cm pala purjosipulia tai kevätsipulia

Kastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • 2 tl wasabia tai raastettua piparjuurta
  • 1 rkl Dansukker Taloussokeria
  • (2 rkl hienonnettua tilliä)

Leikkaa kurkku suikaleiksi ja paloittele lämminsavustettu lohi. Huuhtele purjosipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike. Laita kermaviili kulhoon. Sekoita joukkoon wasabi, sokeri ja halutessasi hienonnettua tilliä. Tarkista maku. Lämmitä pitaleivät ja täytä. Valuta lopuksi ainesten päälle kastiketta.

Vinkki!
Korvaa lohi katkaravuilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;