Savulohi-pitaleivät

Savulohi-pitaleivät maistuvat lounaaksi tai illanistujaisissa. Helppo ja nopea valmistaa ilta- tai välipalaksi. Voit ottaa mukaan myös retkelle, kun paloittelet täyteainekset eväsrasiaan valmiiksi.

4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 pitaleipää, rieskaa tai tortillaa

10 cm pala kurkkua

2 dl pakasteherneitä sulatettuna

200 g lämminsavulohta

5 cm pala purjosipulia tai kevätsipulia

Kastike

1 prk kermaviiliä

2 tl wasabia tai raastettua piparjuurta

1 rkl Dansukker Taloussokeria

(2 rkl hienonnettua tilliä)

Ohjeet

Leikkaa kurkku suikaleiksi ja paloittele lämminsavustettu lohi. Huuhtele purjosipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike. Laita kermaviili kulhoon. Sekoita joukkoon wasabi, sokeri ja halutessasi hienonnettua tilliä. Tarkista maku. Lämmitä pitaleivät ja täytä. Valuta lopuksi ainesten päälle kastiketta.

Vinkki!
Korvaa lohi katkaravuilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!