Suklaa-marjapalloset

Helppotekoiset suklaata, kaurahiutaleita ja kuivattua mansikkaa sisältävät makeiset aikuiseen makuun maustetaan konjakilla.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

180 g huoneenlämpöistä voita
2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
50 g tummaa suklaata hienoksi rouhittuna
7 dl kaurahiutaleita
1 rkl konjakkia tai omenamehua
2 rkl pakastekuivattua vadelmaa tai mansikkaa rouhittuna

Kuorrutus
100 g tummaa suklaata sulatettuna

Ohjeet

Vatkaa voi ja sokerit. Sekoita kaakaojauhe, suklaarouhe, kaurahiutaleet ja konjakki joukkoon. Lisää lopuksi pakastekuivatut marjat. Pyörittele massasta palloja ja dippaa ne suklaaseen. Koristele pakastekuivatuilla marjoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.