Ainekset
3 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
ripaus suolaa
50 g voita
100 g rouhittua valkosuklaata
Pinnalle
Polka-piparminttumakeisia rouhittuna
Ohjeet
1. Leivinpaperoi vuoka (koko n. 15x20 cm).
2. Sekoita kaikki ainekset paitsi suklaa kattilassa. Anna kiehua 120° C:een, sekoita välillä.
3. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon suklaa.
4. Kaada fudgemassa vuokaan. Ripottele päälle makeisrouhe.
5. Anna jähmettyä. Leikkaa paloiksi ja säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?