Ainekset
225 g tummaa hyvälaatuista suklaata
1 dl kuohukermaa
1 tl vaniljauutetta
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
Viimeistelyyn
kaakaojauhetta, pähkinärouhetta, kuivattuja marjoja tai strösseliä
Ohjeet
1. Rouhi suklaa huolella pieneksi ja aseta kuumuutta kestävään kulhoon odottamaan.
2. Mittaa kuohukerma, vaniljauute ja glukoosisiirappi kattilaan ja kuumenna seosta miedolla lämmöllä, kunnes se alkaa höyrytä.
3. Kaada kuuma kermaseos suklaan päälle rauhallisesti. Anna suklaan sulaa muutama minuutti. Sekoita seos tasaiseksi massaksi.
4. Peitä massan pinta kelmulla niin, että kelmu koskettaa massan pintaa kauttaaltaan.
5. Aseta massa jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi.
6. Käytä lämmintä ruokalusikkaa apuna ja pyörittele massasta haluamasi kokoisia palloja.
7. Viimeistele tryffelit pyörittelemällä ne valintasi mukaan kaakaojauheessa tms.
Tryffelit säilyvät noin kuukauden ajan jääkaapissa säilytettyinä. Nosta tryffelit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!