Ainekset
225 g tummaa hyvälaatuista suklaata
1 dl kuohukermaa
1 tl vaniljauutetta
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
Viimeistelyyn
kaakaojauhetta, pähkinärouhetta, kuivattuja marjoja tai strösseliä
Ohjeet
1. Rouhi suklaa huolella pieneksi ja aseta kuumuutta kestävään kulhoon odottamaan.
2. Mittaa kuohukerma, vaniljauute ja glukoosisiirappi kattilaan ja kuumenna seosta miedolla lämmöllä, kunnes se alkaa höyrytä.
3. Kaada kuuma kermaseos suklaan päälle rauhallisesti. Anna suklaan sulaa muutama minuutti. Sekoita seos tasaiseksi massaksi.
4. Peitä massan pinta kelmulla niin, että kelmu koskettaa massan pintaa kauttaaltaan.
5. Aseta massa jääkaappiin tekeytymään vähintään kahdeksi tunniksi.
6. Käytä lämmintä ruokalusikkaa apuna ja pyörittele massasta haluamasi kokoisia palloja.
7. Viimeistele tryffelit pyörittelemällä ne valintasi mukaan kaakaojauheessa tms.
Tryffelit säilyvät noin kuukauden ajan jääkaapissa säilytettyinä. Nosta tryffelit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.