Rapeat suklaaherkut

Tee itse helpot makeiset kotona! Rapeat suklaaherkut – retroherkku suklaasta ja maissihiutaleista valmistuu nopeasti.

Noin 30 kpl

30 minuuttia

Arviot (53 kpl)

Ainekset

125 g tummaa suklaata
50 g voita
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
6 dl maissihiutaleita (cornflakes)
3/4 dl kookoshiutaleita
makeis- tai minimuffinivuokia
 

Ohjeet

1. Sekoita voi, siirappi ja paloiteltu suklaa kattilassa ja sulata miedolla lämmöllä.

2. Sekoita joukkoon maissi- ja kookoshiutaleet.

3. Ota seoksesta teelusikalla nokareita makeisvuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa.

4. Säilytä suklaaherkut jääkaapissa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.