Rapeat suklaaherkut

Tee itse helpot makeiset kotona! Rapeat suklaaherkut – retroherkku suklaasta ja maissihiutaleista valmistuu nopeasti.

Noin 30 kpl

30 minuuttia

Arviot (51 kpl)

Ainekset

125 g tummaa suklaata
50 g voita
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
6 dl maissihiutaleita (cornflakes)
3/4 dl kookoshiutaleita
makeis- tai minimuffinivuokia
 

Ohjeet

1. Sekoita voi, siirappi ja paloiteltu suklaa kattilassa ja sulata miedolla lämmöllä.

2. Sekoita joukkoon maissi- ja kookoshiutaleet.

3. Ota seoksesta teelusikalla nokareita makeisvuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa.

4. Säilytä suklaaherkut jääkaapissa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.