Ainekset
125 g tummaa suklaata
50 g voita
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
6 dl maissihiutaleita (cornflakes)
3/4 dl kookoshiutaleita
makeis- tai minimuffinivuokia
Ohjeet
1. Sekoita voi, siirappi ja paloiteltu suklaa kattilassa ja sulata miedolla lämmöllä.
2. Sekoita joukkoon maissi- ja kookoshiutaleet.
3. Ota seoksesta teelusikalla nokareita makeisvuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa.
4. Säilytä suklaaherkut jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?