Mausteinen pekaanipähkinätoffee

Mausteinen pekaanipähkinätoffee on herkullinen itse tehty makeinen, joka sopii myös lahjaksi.

noin 30 kpl

PT45M
PT0M
makeiset

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
50 g voita
1 ¼ dl Dansukker Tummaa Siirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1/2 tl jauhettua neilikkaa
1 maustemitallinen jauhettua muskottipähkinää
2 maustemitallista jauhettua kardemummaa
noin 30 pekaanipähkinää

Ohjeet

1. Vuoraa kuumuutta kestävä vuoka (n. 20 x 20 cm) leivinpaperilla, sipaise paperin pintaan hieman ruokaöljyä.

2. Sekoita kaikki ainekset paitsi mausteet ja pähkinät paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa.

3. Keitä keskilämmöllä välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 125 °C. Nosta kattila liedeltä.

4. Lisää mausteet ja sekoita. Kaada toffeeseos vuokaan. Painele pinnalle pekaanipähkinät.

5. Anna toffeen jäähtyä kylmässä sen verran, että saat leikattua sen paloiksi. Kääri palat halutessasi voipaperiin. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!