Rouskuvat riisipallot

Riisimurokarkit saavat rapeutta kaurahiutaleista ja riisimuroista. Helppotekoiset rouskuvat riisipallot voit myös maustaa lempimausteellasi.

n. 22 kpl

30 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Ainekset

1 munanvalkuainen

100 g voita

1/2 dl Dansukker Taloussokeria

1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

2 dl kaurahiutaleita

4 dl riisimuroja

ripaus suolaa

Koristeluun

1–2 dl riisimuroja

Ohjeet

Vaahdota valkuainen kiinteäksi vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa voi, sokeri ja siirappi. Kääntele valkuaisvaahto taikinaan. 

Jauha kaurahiutaleet ja riisimurot tehosekoittimessa. Lisää seos ja suola taikinaan, sekoita tasaiseksi. Muotoile palloiksi.

Rouhi riisimuroja ja kierittele pallot rouheessa. Säilytä makeiset jääkaapissa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.