Mantelikrokantti

Tee itse helppo ja nopea rouskuva mantelimakeinen vaaleasta siirapista.

15 minuuttia

Arviot (65 kpl)

Ainekset

100 g Dansukker Vaaleaa siirappia
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
25 g voita tai margariinia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g karkeasti rouhittua mantelia

Ohjeet

Sekoita siirappi, sokeri ja rasva kattilassa ja anna kiehua tasaisella lämmöllä 5 minuuttia. Lisää vaniljasokeri ja mantelirouhe ja keitä vielä 3–4 minuuttia. Kaada seos leivinpaperin päälle. Leikkaa levy paloiksi ennen kuin se kovettuu. Säilytä kuivassa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.