Ainekset
100 g Dansukker Vaaleaa siirappia
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
25 g voita tai margariinia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g karkeasti rouhittua mantelia
Ohjeet
Sekoita siirappi, sokeri ja rasva kattilassa ja anna kiehua tasaisella lämmöllä 5 minuuttia. Lisää vaniljasokeri ja mantelirouhe ja keitä vielä 3–4 minuuttia. Kaada seos leivinpaperin päälle. Leikkaa levy paloiksi ennen kuin se kovettuu. Säilytä kuivassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!