Pellillinen
herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kodin juhliin tai työpaikan kahvihuoneeseen. Ja jos jotain sattuisi jäämään, loput voi pakastaa myöhempiä kahvitteluhetkiä varten. Kokeile näitä helppoja reseptejä ja päästä koristelussa mielikuvitus valloilleen.

Gluteenittomat mokkapalat

Uunipellillinen leivonnaisia

Vadelmaiset pähkinäruudut

Toffeepalat

Rouhea marjapiiras

Omenapiirakka

Marjapiirakka

Puolukkaruudut

Mansikkainen raparperi-kookospiiras

Pehmeä puolukka-piparkakku

Puolukka-rahkapiirakka

Mokkapalat

Tanskalainen unelmakakku

Fariiniruudut

Kanelibrowniet

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.