Suklaa-lakritsifudge

Suklaa-lakritsifudge – suussasulava, ihanan pehmeä fudge vaativampaankin makuun. Tee itse herkullista suklaatoffeeta lakritsin vivahteella lahjaksi ystävälle.

n. 40 palaa

PT25M

n. 30 min + 2–3 tuntia

Arviot (337 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g maitosuklaata
3 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl Dansukker Tummaa Siirappia
100 g voita
3 rkl lakritsijauhetta

Pinnalle
merisuolahiutaleita

Ohjeet

Rouhi suklaa.

Kuumenna kerma, sokeri ja siirappi kattilassa. Anna kiehua 123 °C:een, sekoita välillä.

Sekoita joukkoon suklaa, voi ja lakritsijauhe. Kaada massa leivinpaperoituun vuokaan (18x25 cm). Ripottele halutessasi suolahiutaleita pinnalle.

Anna jähmettyä jääkaapissa n. 2–3 tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.