Ainekset
200 g maitosuklaata
3 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl Dansukker Tummaa Siirappia
100 g voita
3 rkl lakritsijauhetta
Pinnalle
merisuolahiutaleita
Ohjeet
Rouhi suklaa.
Kuumenna kerma, sokeri ja siirappi kattilassa. Anna kiehua 123 °C:een, sekoita välillä.
Sekoita joukkoon suklaa, voi ja lakritsijauhe. Kaada massa leivinpaperoituun vuokaan (18x25 cm). Ripottele halutessasi suolahiutaleita pinnalle.
Anna jähmettyä jääkaapissa n. 2–3 tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?