Ainekset
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g valkosuklaata
1 dl kuivattuja karpaloita
Ohjeet
1. Nosta kattilaan kerma, sokeri ja glukoosisiirappi. Keitä seosta, kunnes sokerimittarilla mitattuna seos näyttää 115-asteiselta.
2. Rouhi valkosuklaa kulhoon ja sekoita joukkoon kahteen osaan saksitut, kuivatut karpalot. Valuta päälle kerma-sokeriseos. Sekoita tasaiseksi.
3. Vuoraa leivinpaperilla noin 16 x 16 cm kokoinen pieni uunivuoka. Valuta seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa peitettynä yön yli.
4. Paloittele fudge annospaloiksi terävällä veitsellä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?