Ainekset
100 g voita
2 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 (luomu)appelsiinin raastettu kuori
Ohjeet
Sulata voi paksupohjaisessa ja korkeareunaisessa kattilassa. Lisää kerma, sokerit ja siirapit. Keitä välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 125 °C. Tai tee pallokoe: Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis. Keittoaika on noin 20–30 minuuttia. Keittoaikaan vaikuttaa mm. keittolämpö ja kattilan koko.
Sekoita joukkoon appelsiininkuoriraaste. Vuoraa kuumaa kestävä vuoka leivinpaperilla, sipaise paperin pintaan hieman ruokaöljyä ja kaada toffeeseos vuokaan. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Halutessasi kääri palat leivinpaperiin tai sellofaaniin.
Vinkki!
Mikäli toffee on hyvin pehmeää, säilytys jääkaapissa auttaa pitämään palat muodossaan.
Vinkki!
Inkivääritoffee: Korvaa appelsiininkuori ruokalusikallisella raastettua tuoretta inkivääriä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?