Ainekset
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
4 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
2 rkl kaakaojauhetta
Valitse mauste makusi mukaan
1/2 chili hienonnettuna + koristeluun chilihiutaleita, jos haluat voimakkaamman maun
60 g rouhittuja polkagris-piparminttumakeisia
50 g rouhittuja turkinpippurimakeisia
2 tl jauhettua kardemummaa
Ohjeet
1. Sekoita kaikki ainekset paksupohjaisessa kattilassa. Lisää valittu mauste.
2. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes lämpömittari näyttää 124 astetta. Tai tee pallokoe: Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis.
3. Kaada seos leivinpaperoituun kuumuutta kestävään vuokaan. Leikkaa jäähtynyt toffee paloiksi ja kääri voipaperiin tai sellofaaniin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?