Muffinit
ja kuppikakut

Muffinit (engl. muffins) ovat varmasti kaikille tuttuja leivonnaisia, joilla leipomisharrastus lapsena ja nuorena on aloitettu. Helppotekoista taikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen. Kokeile näitä herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!

Gluteenittomat marjamuffinit

Omenakuppikakut

Munattomat muffinit

Mustikka-valkosuklaamuffinit

Suklaa-appelsiinimuffinit

Marenkikuorrutteiset muffinit

Mustikka-kauramuffinit

Vaaleanpunaiset unelmamuffinit

Appelsiini-salmiakkikuorrutteiset muffinit

Kuorrutetut muffinit

Kaura-banaanimuffinit

Gluteenittomat lime-kookoskuppikakut

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.