Puolukkatoffee

Tee itse jouluksi punaista puolukkatoffeeta! Suussasulavan herkullisissa makeisissa voit hyödyntää syksyn runsasta puolukkasatoa.

noin 30 palaa

noin 40 minuuttia

Arviot (654 kpl)

Ainekset

150 g pakastepuolukoita
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl kuohukermaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
ripaus suolaa

Ohjeet

1. Leivinpaperoi vuoka. Soseuta sulaneet puolukat sauvasekoittimella. Siivilöi seos tiheän siivilän läpi.

2. Sekoita puolukkamehu ja muut ainekset kattilassa. Anna kiehua 123° C:een, sekoita välillä.

3. Kaada seos vuokaan ja anna jäähtyä ennen paloittelua.

Vinkki!
Siivilöi pinnalle puolukkajauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?