Puolukkatoffee

Tee itse jouluksi punaista puolukkatoffeeta! Suussasulavan herkullisissa makeisissa voit hyödyntää syksyn runsasta puolukkasatoa.

noin 30 palaa

noin 40 minuuttia

Arviot (654 kpl)

Ainekset

150 g pakastepuolukoita
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl kuohukermaa
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
ripaus suolaa

Ohjeet

1. Leivinpaperoi vuoka. Soseuta sulaneet puolukat sauvasekoittimella. Siivilöi seos tiheän siivilän läpi.

2. Sekoita puolukkamehu ja muut ainekset kattilassa. Anna kiehua 123° C:een, sekoita välillä.

3. Kaada seos vuokaan ja anna jäähtyä ennen paloittelua.

Vinkki!
Siivilöi pinnalle puolukkajauhetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.