Ainekset
3 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
50 g voita
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
150 g rouhittua tummaa suklaata
Ohjeet
1. Leivinpaperoi vuoka (koko n. 15x20 cm).
2. Sekoita kattilassa kaikki ainekset paitsi suklaa. Anna kiehua 120° C:een, sekoita välillä.
3. Ota kattila liedeltä ja lisää suklaa. Sekoita tasaiseksi.
4. Kaada massa vuokaan ja anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.