Ainekset
3 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
50 g voita
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
150 g rouhittua tummaa suklaata
Ohjeet
1. Leivinpaperoi vuoka (koko n. 15x20 cm).
2. Sekoita kattilassa kaikki ainekset paitsi suklaa. Anna kiehua 120° C:een, sekoita välillä.
3. Ota kattila liedeltä ja lisää suklaa. Sekoita tasaiseksi.
4. Kaada massa vuokaan ja anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki!
Käytä vegaaniseen suklaafudgeen vegaanista suklaata, 2,5 dl Oatly iMatia (musta pakkaus) ja Keiju-kasvirasvalevitettä (sininen pakkaus).
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!