Täyteläinen suklaafudge

Täyteläinen suklaafudge on itse tehty makeinen täynnä tummaa makua. Nauti itse tai anna lahjaksi jouluna tai ystävänpäivänä.

noin 30 palaa

PT55M

noin 1 tunti

Arviot (51 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
50 g voita
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
150 g rouhittua tummaa suklaata

Ohjeet

1. Leivinpaperoi vuoka (koko n. 15x20 cm).

2. Sekoita kattilassa kaikki ainekset paitsi suklaa. Anna kiehua 120° C:een, sekoita välillä.

3. Ota kattila liedeltä ja lisää suklaa. Sekoita tasaiseksi.

4. Kaada massa vuokaan ja anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Käytä vegaaniseen suklaafudgeen vegaanista suklaata, 2,5 dl Oatly iMatia (musta pakkaus) ja Keiju-kasvirasvalevitettä (sininen pakkaus). 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.