Suussasulavat minttusuklaat

Suussasulavat minttusuklaat, minttunapit, minttusuukot tai minttupusut – herkullisilla itse tehdyillä makeisilla on monta nimeä. Kokeile helppoa ohjetta!

n. 30 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (60 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 munanvalkuainen

1–2 maustemittaa piparminttuaromia tai maun mukaan

5–5½ dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

150 g tummaa suklaata

Ohjeet

Vatkaa valkuainen vaahdoksi. Lisää piparminttuaromi. Siivilöi joukkoon tomusokeria, kunnes massa on sopivan kiinteää.

Sirottele leivonta-alustalle tomusokeria. Vaivaa massa pehmeäksi ja tasaiseksi. Pyörittele siitä pieniä palloja, jotka litistät käsin tai haarukalla.

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa, anna jäähtyä hiukan. Kasta minttunapit suklaaseen ja nosta ritilälle valumaan. Anna jähmettyä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?