Ainekset
Mutakakku
50 g voita
100 g tummaa suklaata
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 kananmuna
3/4 dl vehnäjauhoja
Vaahtokarkkitäyte
1 purkki (n. 200 g) vaahtokarkkilevitettä (Marshmallow Fluff)
1 1/2 dl karkeaa maapähkinävoita
Kinuskitäyte
1 1/2 dl maapähkinöitä
50 g voita
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl kuohukermaa
Kuorrutus
50 g tummaa suklaata
50 g maitosuklaata
1/2 dl maapähkinärouhetta
Ohjeet
1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen. Voitele pitkänomainen irtopohjavuoka (n. 13 x 36 cm).
2. Tee mutakakku: Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata se voisulaan. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi.
3. Sekoita kananmuna ja vehnäjauhot joukkoon. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 5 min. Anna jäähtyä.
4. Tee täyte. Lämmitä vaahtokarkkilevite ja maapähkinävoi kattilassa. Sekoita tasaiseksi ja kaada täyte mutakakun päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa.
5. Tee kinuski: Rouhi maapähkinät. Sekoita voi, sokeri, siirappi ja kerma paksupohjaisessa kattilassa. Keitä välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 120°C tai tee pallokoe. Lisää maapähkinärouhe. Levitä kinuski tasaisesti vaahtokarkkilevitteen päälle. Anna jähmettyä kylmässä muutama tunti.
6. Paloittele kuorrutuksen suklaat ja sulata vesihauteessa. Levitä kuorrutus tasaisesti kakun päälle. Sirottele päälle maapähkinärouhe. Anna jähmettyä kylmässä ennen paloittelua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.