Kanelitryffelit

Kaneli-suklaatryffelit ovat loistavia herkkupaloja pikkujouluaikana. Voit maustaa seosta erilaisin leivontamaustein tai elintarvikearomein.

30 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl kardemummaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle
1 dl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Paloittele suklaa ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Laita suklaa leivontakulhoon ja lusikoi päälle tuorejuusto, kardemumma ja vaniljasokeri. Vatkaa sähkövatkaimella tai sekoita lusikalla tasaiseksi. Nosta seos jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.

Kaada syvälle lautaselle kanelisokeria ja pyörittele tryffeliseoksesta pieniä palloja. Kääntele pallot kanelisokerissa ja nosta lautaselle. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.