Manteli-mansikkatoffee

Herkullinen valkosuklaa-kermatoffee saa makua paahdetuista manteleista ja kuivatuista mansikoista.

23 x 32 cm:n levy

50 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (39 kpl)

Ainekset

4 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
5 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g valkosuklaata
75 g margariinia tai voita

Pinnalle
100 g kuivattuja mansikoita
1–2 dl karkeaksi rouhittuja valkoisia manteleita paahdettuna

Ohjeet

1. Mittaa sokeri, siirappi ja kerma kattilaan.  Anna kiehua tasaisesti poreillen, välillä sekoittaen, 30–45 minuuttia, kunnes seos näyttää paksulta kinuskilta.

2. Siirrä kattila liedeltä, jäähdytä 5 minuuttia ja sekoita pilkottu rasva ja valkosuklaa joukkoon.

3. Kaada seos leivinpaperoituun 23 x 32 cm:n vuokaan ja levitä mansikat ja mantelirouhe päälle kevyesti painaen. Jäähdytä yön yli jääkaapissa.

4. Paloittele terävällä veitsellä ja pakkaa kauniisti.

Säilytä pakatut makeiset jääkaapissa lahjan antamiseen asti.

Säilyvyys jääkaapissa pari viikkoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.