Pähkinänekku

Taita pala pähkinänekkua ja herkuttele rouskuvilla pähkinöillä ja suklaisella toffeella. Voit käyttää kotitekoiseen makeiseen suolattuja pistaasi-, cashew- tai maapähkinöitä.

n. 30 palaa

PT1H
PT0M
makeiset

1 tunti

Arviot (37 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl suolattuja pähkinöitä (maapähkinä, pistaasi tai cashew)
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria

Pinnalle
150 g tummaa suklaata

Ohjeet

Rouhi pähkinät. Varaa rouheesta ½ dl koristeluun.

Kuumenna kerma, siirappi ja sokeri kattilassa. Anna kiehua 145 °C:een, sekoita välillä. Ota kattila liedeltä. Lisää pähkinät.

Levitä massa leivinpaperoidulle pellille. Anna jäähtyä.

Sulata rouhittu suklaa vesihauteessa. Levitä seos toffeelevyn päälle. Koristele pähkinärouheella.

Paloittele levy tarjolle, kun se on täysin jäähtynyt.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!