Ainekset
2 dl suolattuja pähkinöitä (maapähkinä, pistaasi tai cashew)
2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
Pinnalle
150 g tummaa suklaata
Ohjeet
Rouhi pähkinät. Varaa rouheesta ½ dl koristeluun.
Kuumenna kerma, siirappi ja sokeri kattilassa. Anna kiehua 145 °C:een, sekoita välillä. Ota kattila liedeltä. Lisää pähkinät.
Levitä massa leivinpaperoidulle pellille. Anna jäähtyä.
Sulata rouhittu suklaa vesihauteessa. Levitä seos toffeelevyn päälle. Koristele pähkinärouheella.
Paloittele levy tarjolle, kun se on täysin jäähtynyt.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?