Pääsiäispöytään
Kanaa, lammasta, kalaa, salaattia pääsiäispöytään ja pääsiäisruokia broilerista ja lohesta buffetpöytään tai brunssille – katso menuvinkit ja valitse tarjoilut pääsiäispyhien aterioille.
Juhlava lohitahna
Muscovado-sokerisuolattua lohta
Lohisalaatti
Välimerelliset broileripyörykät
Kananpoikaa marinadissa
Appelsiinibroileri
Aprikoosibroileri
Pääsiäissalaatti
Raikas sillisalaatti
Tomaattinen lammaspata
Karitsan ulkofilee ja tomaatti-sipulisalsa
Pääsiäispaisti
Lampaanfilee
Siirappivaleltu lampaanpaisti
Punaviinilammas ja sokeriomenat
Lisää pääsiäisruokia
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.