Pääsiäispöytään

Kanaa, lammasta, kalaa, salaattia pääsiäispöytään ja pääsiäisruokia broilerista ja lohesta buffetpöytään tai brunssille – katso menuvinkit ja valitse tarjoilut pääsiäispyhien aterioille.

Lohi-parsasalaatti

Vuohenjuustosalaatti

Pääsiäislimppu

Karitsa-pestopyörykät

Parsa-katkarapurisotto

Rosmariinipihvit

Sitrus-chiliperunat

Paistetut minttuporkkanat

Kukkoa viinissä

Juhlava lohitahna

Muscovado-sokerisuolattua lohta

Lohisalaatti

Välimerelliset broileripyörykät

Kananpoikaa marinadissa

Appelsiinibroileri

Aprikoosibroileri

Pääsiäissalaatti

Raikas sillisalaatti

Tomaattinen lammaspata

Karitsan ulkofilee ja tomaatti-sipulisalsa

Pääsiäispaisti

Lampaanfilee

Siirappivaleltu lampaanpaisti

Punaviinilammas ja sokeriomenat

Lammaspata

Lampaankyljykset

Tuoreminttuhyytelö

Lisää pääsiäisruokia

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.