Ainekset
2–3 kg karitsanpaistia
1 rkl öljyä
3 rkl soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 tl rouhittua mustapippuria
2–3 rosmariinin tai timjamin oksaa
1 valkosipuli
4 sipulia
noin 3 dl valkoviiniä
Kastike
5 dl paistolientä
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
½ dl vahvaa kahvia
50 g tummaa suklaata
½ dl kermaa
Ohjeet
1. Poista lihan pinnasta kovat kalvot ja rasvakertymät. Pane paisti kinkkupussiin. Sekoita öljy, soijakastike, sokeri, pippuri ja yrttimauste keskenään, ja kaada seos pussiin paistin päälle. Lisää joukkoon kokonainen valkosipuli, josta on poistettu päällimmäiset kuoret. Sulje pussi ja pane paisti jääkaappiin yöksi maustumaan.
2. Nosta paisti uunivuokaan ja anna lämmetä tunti huoneenlämpöiseksi. Nosta paisti mausteliemineen uunipannulle. Lisää vierelle sipulit ja kaada viini paistin päälle.
3. Anna paistin hautua 150-asteisessa uunissa noin kolme tuntia. Siivilöi paistoliemi ja kiedo paisti folioon. Keitä kastike kokoon.
Vinkki!
Tarjoa paisti Vaalealla Luomusiirapilla makeutettujen uunijuuresten ja ryöpättyjen, Luomusiirapilla, balsamietikalla ja soijakastikkeella maustettujen fenkolilohkojen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.