Ainekset
1 l vettä
500 g vihreää tankoparsaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
25 g voita
1 rkl Dansukker Taloussokeria
3 dl arborioriisiä
1 kasvisliemikuutio
200 g isoja katkarapuja
2 dl valkoviiniä, siideriä tai tilkka vaaleaa viinietikkaa ja 2 dl vettä
100 g tuorejuustoa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
Lisäksi
parmesaanijuustoa
Ohjeet
Kiehauta vesi ja kypsennä tankoparsaa muutama minuutti. Siivilöi neste talteen. Leikkaa parsoista kukinnot ja viipaloi varret.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kuumenna voi kasarissa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki käännellen. Lisää sokeri ja riisi, kääntele. Lisää keitinlientä vähän kerrallaan ja anna imeytyä riiseihin.
Murenna joukkoon kasvisliemikuutio.
Lisää loppuvaiheessa valkoviini.
Kun riisi on sopivan kypsää, lisää katkaravut ja tuorejuusto ja kuumenna. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
Raasta joukkoon parmesaanijuustoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.