Välimerelliset broileripyörykät

Broilerinjauhelihasta valmistat kevyet ja herkulliset pyörykät. Mausta pyörykät välimerelliseen henkeen ja nauti vaikkapa riisin tai salaatin kanssa.

noin 20 kpl

PT25M

20 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl korppujauhoja
2 dl tomaattimehua
400 g broilerinjauhelihaa
1 valkosipulinkynsi
½ nippu kevätsipulia tai sipulinvarsia
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
¾ tl suolaa
mustapippuria myllystä
50 g fetajuustoa
2 tl kuivattua rakuunaa
½–1 dl hienonnettua tuoretta kirveliä tai muuta yrttiä
5 kirsikkatomaattia pieninä lohkoina

Ohjeet

Mittaa kulhoon korppujauhot ja tomaattimehu. Sekoita ja anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon broilerinjauheliha, hienonnettu valkosipulinkynsi, hienonnettu kevätsipuli, sokeri, suola, mustapippuri, pieneksi kuutioitu fetajuusto, yrtit ja lohkotut kirsikkatomaatit.

Muotoile pyöryköiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä tai 200-asteisessa uunissa, kunnes pyörykät ovat kauniin värisiä ja sisältä kypsiä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?