Ainekset
1 dl korppujauhoja
2 dl tomaattimehua
400 g broilerinjauhelihaa
1 valkosipulinkynsi
½ nippu kevätsipulia tai sipulinvarsia
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
¾ tl suolaa
mustapippuria myllystä
50 g fetajuustoa
2 tl kuivattua rakuunaa
½–1 dl hienonnettua tuoretta kirveliä tai muuta yrttiä
5 kirsikkatomaattia pieninä lohkoina
Ohjeet
Mittaa kulhoon korppujauhot ja tomaattimehu. Sekoita ja anna turvota noin 5 minuuttia.
Sekoita joukkoon broilerinjauheliha, hienonnettu valkosipulinkynsi, hienonnettu kevätsipuli, sokeri, suola, mustapippuri, pieneksi kuutioitu fetajuusto, yrtit ja lohkotut kirsikkatomaatit.
Muotoile pyöryköiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä tai 200-asteisessa uunissa, kunnes pyörykät ovat kauniin värisiä ja sisältä kypsiä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?