Kananpoikaa marinadissa

Yön yli marinoituja, ohuita kanapihvejä pannulla paistettujen kasvisten kera.

6 annosta

1 tunti + marinointi

Arviot (0 kpl)

Ainekset

600–700 g (6–8 kpl) broilerin ohuita rintafileepihvejä

Marinadi

2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
¼ tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl valkoviiniä
½ dl öljyä
2 rkl kanafondia
1 sitruunan keltainen kuoriraaste
½ tl karkeaksi rouhittua valkopippuria

Kasvikset

1 punainen paprika
1 keltainen paprika
10 cm pala purjoa
1 punasipuli
1 rkl voita tai margariinia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
suolaa, rouhittua mustapippuria 

Ohjeet

Sekoita marinadin aineet kulhossa ja nosta broilerinfileet marinadiin. Sekoita, peitä kelmulla ja anna maustua jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään. Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistoa. Nosta fileet uunivuokaan, paista uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Voit myös grillata tai paistaa pihvit paistinpannussa, käytä lempeää lämpöä jotta pihvien pinta ei tummu liikaa.

Paloittele esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna rasva ja siirappi pannussa, lisää kasvispalat ja paista niitä miedolla lämmöllä, noin 10 minuuttia, silloin tällöin kääntäen. Mausta suolalla ja pippurilla. Nauti kanapihvien kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.