Ainekset
600–700 g (6–8 kpl) broilerin ohuita rintafileepihvejä
Marinadi
2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
¼ tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl valkoviiniä
½ dl öljyä
2 rkl kanafondia
1 sitruunan keltainen kuoriraaste
½ tl karkeaksi rouhittua valkopippuria
Kasvikset
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
10 cm pala purjoa
1 punasipuli
1 rkl voita tai margariinia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
suolaa, rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Sekoita marinadin aineet kulhossa ja nosta broilerinfileet marinadiin. Sekoita, peitä kelmulla ja anna maustua jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään. Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistoa. Nosta fileet uunivuokaan, paista uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Voit myös grillata tai paistaa pihvit paistinpannussa, käytä lempeää lämpöä jotta pihvien pinta ei tummu liikaa.
Paloittele esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna rasva ja siirappi pannussa, lisää kasvispalat ja paista niitä miedolla lämmöllä, noin 10 minuuttia, silloin tällöin kääntäen. Mausta suolalla ja pippurilla. Nauti kanapihvien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.