Ainekset
600–700 g (6–8 kpl) broilerin ohuita rintafileepihvejä
Marinadi
2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
¼ tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl valkoviiniä
½ dl öljyä
2 rkl kanafondia
1 sitruunan keltainen kuoriraaste
½ tl karkeaksi rouhittua valkopippuria
Kasvikset
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
10 cm pala purjoa
1 punasipuli
1 rkl voita tai margariinia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
suolaa, rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Sekoita marinadin aineet kulhossa ja nosta broilerinfileet marinadiin. Sekoita, peitä kelmulla ja anna maustua jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään. Ota broilerinfileet huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistoa. Nosta fileet uunivuokaan, paista uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia. Voit myös grillata tai paistaa pihvit paistinpannussa, käytä lempeää lämpöä jotta pihvien pinta ei tummu liikaa.
Paloittele esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna rasva ja siirappi pannussa, lisää kasvispalat ja paista niitä miedolla lämmöllä, noin 10 minuuttia, silloin tällöin kääntäen. Mausta suolalla ja pippurilla. Nauti kanapihvien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!