Ainekset
2 viipaletta vaaleaa leipää
1–1 1/2 dl kermaa
400 g karitsanjauhelihaa
3 rkl sitruunapestoa TAI minttuhyytelöä
mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
Lisäksi
2–4 sipulia
2–4 valkosipulinkynttä
2–4 tl Dansukker Taloussokeria tai Tummaa siirappia
nokare voita
Ohjeet
Murenna leipäviipaleet kulhoon. Mittaa joukkoon kerma.
Lisää jauheliha ja pesto tai minttuhyytelö ja rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää suola. Sekoita tasaiseksi.
Pyöritä pieniä pyöryköitä ja kypsennä uunissa 200 asteessa, kunnes pyörykät ovat kypsiä.
Kuori sipuli ja hienonna tai leikkaa viipaleiksi tai renkaiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna nokare voita pannulla ja lisää sokeri tai siirappi, sipuli ja valkosipuli.
Kääntele hetki, kunnes ainekset pehmenevät ja ovat kauniin värisiä.
Tarjoa sipuli pyöryköiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.